Sandwich – bilden vecka 7

Hej!

Veckans bild är ingen bild egentligen utan en liten filmsnutt.

La Sandwicherie är en kiosk som ligger på 14:e gatan mellan Collins Avenue och Washington Avenue på Miami Beach, Florida USA. Utan att riktigt veta så tror jag att det är fransmän som driver stället. Man kan anta det på brytningen hos den som tycks vara chef.
Kiosken är en enda lång bardisk och kunderna står eller sitter utanför längs hela disken. Så här vid lunchtid får inte alla plats, man står i rader. Det är fullsmockat och en tjej krafsar ner beställningarna på ett block som sedan går vidare till ”the sandwichmaker”. Det är nu showen börjar. Brödet åker fram, kniven delar upp brödet, med en tång fylls sedan sandwichen med beställt innehåll. Man kan kombinera som man vill eller så väljer man färdiga koncept. Enkelt är att beställa en grundmacka och ”everything on it”. Kolla in menyn här.

En macka är en macka är en macka – men här är en macka en sandwich. Den är god, den är färsk och nygjord den har aldrig svepts in i plastfolie och den är STOR. Den är dessutom gjord i en hastighet som i alla fall jag aldrig tidigare skådat. Check it out!

Kan man få en macka till? Nej men en sandwich!

Bosse

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.