Om mig

On the road again!

On the road again!

BoJohnny – en man i sina bästa år. Det har jag för övrigt alltid varit. Med andra ord är jag framtidsinriktad. Livet är som bäst just nu för det kan ju som bekant alltid bli värre!

Samhällsintresserad, individinriktad snarare än att dra hela grupper över en kam. Jämställdhet mellan kvinnor och män är en självklarhet men många gånger enklare sagt än gjort (hmm!). Det som jag skriver här är helt och hållet mitt eget tyckande och gör inte anspråk på att vara några exakta sanningar. Kommentera gärna.

Som du redan förstått är jag förtjust i motorcyklar, särskilt Harley-Davidson. Ägde en Street Glide årsmodell 2010 som såldes sommaren 2014, dessförinnan en Heritage Softail Classic från 1998. Från maj 2016 åkte jag på en Road King fram till hösten 2019 då den blev såld. De senaste åren har det tyvärr inte blivit så mycket motorcykelåkande. Så nu är jag en fd mc-knutte. Vem vet, kanske får jag ännu ett återfall.

Numera har jag dessutom en cabriolet. En bil som fungerar året runt och är trevlig att åka på utflykt med. Motorintresset håller i sig mao. Men bil, även om det är en man kan fälla ner taket på går ju inte riktigt att jämföra med motorcykel trots allt.

Mercedes SL63 AMG

Annons

En reaktion på ”Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.