Våren är här – bilden vecka 11

Hej!

Våren är här! Ja det har den ju faktiskt varit någon vecka eller så allaredan. Ovanligt tidigt i år dessutom som jag tror jag nämnde redan i förra veckans blogginlägg. Och nu har det blivit kallare igen – men solen skiner och efter en stormig lördag har det lugnet lägrat sig till denna söndag. Kraften återvänder och man njuter av att vara ute. Trots att gradtalet på termometern inte skiljer sig nämnvärt från kallare perioder så känns det varmare och klädvalet blir lättare. Underbart!

Berit och undertecknad på "Carlssons hylla".

Berit och undertecknad på ”Carlssons hylla”.

Under en långpromenad på Hovdala-fältet hittar vi vitsippor. De första vi sett i år. Visserligen ser de lite förskrämda ut men i alla fall. Och när vi kommit hem är det äntligen dags. Dags för årets altanpremiär. Ibland har den skett i just mars men inte sällan har den fått vänta till långt in i april. Det är solen som bestämmer eller rättare sagt vädret i allmänhet och temperaturen i synnerhet. I år blev alltså premiären den 16 mars. Visst har det redan varit varmare dagar än denna men det var idag vi hade tid och möjlighet. Så nu är utesäsongen igång och jag kan bara hoppas att den får bli lång och intensiv med många luncher, grillkvällar och kaffestunder på altanen, Carlssons hylla kallad av en del i vänkretsen.

Soliga hälsningar från Carlssons hylla!

Bosse

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.